Ik ga dus af en toe ook receptblogjes plaatsen met wat hier de toppers zijn!
Vandaag de aftrap: Wraps met spitskool en gehakt.
Makkelijk, gezond en niet onbelangrijk: snel klaar!
We zijn net thuis na zwemles. Kwartiertje in de oven en eten maar. 't Was heerlijk (al zeg ik 't zelf....)
Nodig:
- 1 spitskool
- 300 gram gehakt
- 1 tl kerriepoeder
- snufje zout
- eventueel peper
- 4 wraps (eventueel tomaat)
- smeerkaas of kruidenkaas
- tomatenketchup
- gerapste kaas
Bereiden:
- Spitskool klein snijden
- Bak het gehakt in 3 minuten rul
- Voeg kerriepoeder toe
- Nu ook de spitskool erbij en in 4 minuten beetgaar bakken
- Breng op smaak met peper en zout
- Bestrijk de wraps met de smeerkaas
- Op de smeerkaas een dun laagje tomatenketchup uitstrijken
- Verdeel het gehaktmengsel over de wraps en rol ze op en leg ze in een ovenschaal
- Strooi geraspte kaas over de wraps
- Oven op 150 graden voorverwarmen
- Ongeveer 15 minuten verwarmen
- Eet smakelijk
Geen opmerkingen:
Een reactie posten